zakaj nas potrebujete

Ker je ideja valuta našega časa.

 

 

Se danes še kdo sprašuje o vrednosti podobe, značaja ali načina komuniciranja resnega akterja na storitvenem, blagovnem, političnem, kulturnem ali športnem trgu? To področje vsebuje največje priložnosti in izkoristke. Danes in še bolj jutri.

Čas šablon je mimo. Dodana vrednost produktom prihaja iz kreativnega marketinga, prodaje in distribucije, ne iz same proizvodnje. Samo 20 let nazaj smo kreirali identitete le za obstoječe produkte, sedaj vnaprej določamo kateri produkti so producirani na osnovi tega kako dobro se lahko njihove lastnosti skomunicirajo.

Nobenega pavšaliziranja torej in nespametnih približkov. Dober gospodar potrebuje izvirnost in izkušene strokovnjake. Interdisciplinarnost in korelacijo področij in tehnologij. Učinkovito celovitost.

Poleg tega je naša posebnost projektna organiziranost, ki za razliko od klasične, kadrovsko-stroškovno obremenjene organiziranosti agencij, naročniku ponuja primerljivo nižje stroške. Zavzetost vpletenih pa mu zagotavlja visoko raven storitev.

Z vami smo od zametkov vizij in strategije projekta ... do realizacij.

KO NI VSEENO.